Vinter OL

Fredag startede vinter OL. Jeg er en sucker for nærmest alt sport på tv, så både sommer og vinter ol er et hit for mig. Lørdag faldt jeg over Snowboard, slopestyle på DR3. Det i sig selv var egentlig ret fedt at se, men hvad der gjorde det ekstra fedt var kommentatorerne.

Én ting var at de helt åbenlyst heppede på at normanden Staale Sandbech (Og nej det er ikke Ståle Solbakken der har skiftet bolden ud med et bræt, Sanne). Især den ene kommentator heppede meget på ham og jublede højlydt da han kom ind på en 4. plads og dermed gik videre til finalen. I finalen røg han i sidste sekund ned på 4. pladsen og fik desværre ikke en medalje. Én anden ting var deres andre kommentarer - Bl.a. dem her:

- Da den russiske deltager skal til at starte: "Det er måske Putin".. "Det var da en dejlig random kommentar".. "Han er måske fantastisk disguised"

- Da en rider (det lærte jeg at man kalder dem der kører) havde kørt til 19 point i sit første løb, kom ind til 23 point i sit andet løb... "Han kom da over 19. Måske det var hans mål." "Ja det handler jo om at sætte sig små delmål"

Der var mange andre guldkorn, bl.a. mente de at en af riderne havde skrevet til Snoop Dog for at få sig et "Kunstner navn" - kan selvfølgelig ikke huske hvem eller hvad de kaldte ham, men det er alligevel også sjovere hvis man ser og hører det selv, end hvis man læser det.

Så hvis du kan komme til det, så se genudsendelse af både kvalifikationen og finalen i slopestyle på DR3 - det er fantastisk underholdning.


Udover slopestyle, har jeg også set stort set alt andet jeg kunne komme til. Jeg kan åbenbart virkelig blive bidt af alt sport, uanset hvad det er. Hvem havde troet at jeg lige pludselig skulle gå op i speedskating også?

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

  • Hverdag

Synes godt om

Kommentarer