Tøj der dækker stomien

//Indeholder reklamelinks//

Der er meget forskelligt tøj der kan skjule en stomi. Min erfaring er så stramt tøj som muligt. På Bidou kan du bl.a. finde nogle super fine bodystockings som holder posen helt tæt til kroppen så den dermed er ret utydeligt at se når du har tøj på.

Jeg købte i starten af januar måned nogle produkter fra Conteco, så jeg kunne lave mit kedelige hvide spisebord om til et virkelig fedt betonbord. Efter det køb lovede jeg mine kæreste, at jeg ikke ville købe noget tøj i hele januar måned, når nu jeg havde brugt måske lidt for mange penge på det bord.

Det har været virkelig svært for mig at overholde - især efter jeg fandt Bidou som allerede er ret billigt, og så har de oveni købet udsalg for tiden. Det kribler simpelthen så meget i fingrene for at tilføje ting til kurven.

Siden Robert blev en fast reservedel for mig, har jeg eksperimenteret lidt med hvilket tøj jeg bedst kunne have på som skjulte ham, som stadig var behageligt at have på og som samtidig var pænt på mig. Min bedste løsning er klar en bodystocking. Jeg har derfor mange variatoner og og man kan jo altid lige bruge en ekstra. Ikke?

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

  • Hverdag

Synes godt om

Kommentarer