Tid til afslapning..

Der er for tiden ret stille på bloggen. Det skyldes bl.a. at jeg har virkelig meget kaos i mit hoved og meget at se til på mit arbejde. Udover mit arbejde fylder min sygdom også en del for tiden - eller det vil sige, medicinen fylder en del for tiden og slår mig godt og grundigt ud. Jeg har sjældent været så energiforladt og haft så meget kvalme, som jeg har haft de sidste to måneder, men det er forhåbentlig snart slut og er egentlig slet ikke hvad et her indlæg skal handle om faktisk. :)
Det handler nemlig om den kommende weekend. Så se lige engang hvor mega heldig jeg har været - min chef mente åbenbart at det var på tide jeg blev forkælet, fik slappet ordentligt af og kom helt ned i gear! Så i weekenden har han sendt mig et smut på et "Luxury Treat Ophold" på Kurhotel Skodsborg. Og jeg glæder mig så meget! Jeg har samtidig fået ordre på at lade min telefon blive hjemme. Det kommer aldrig til at ske, men den bliver nok ihvertfald på værelset og ignoreret så godt jeg nu kan. Men med det selskab jeg kommer til at være I hele weekenden, bliver det bestemt heller ikke noget problem at glemme telefonen. Jeg får ihvertfald skæld ud hvis jeg tager den frem for ofte! Og endnu mere hvis jeg arbejder.

På min sommerferie i Frankrig gik det jo helt fint med pool og stomi, så mon ikke den også sagtens kan klare sådan et spa ophold? Jeg har ihvertfald tænkt mig at lade alle bekymringer blive hjemme og bare nyde det hele weekenden.

Og jeg skal virkelig lade batterierne godt op, for næste uge bliver formentlig godt og grundig kaotisk på kontoret - og weekenden efter skal jeg til London. Så det næste stykke tid kommer der virkelig fuld knald på og en masse nyt indhold her på bloggen også.
Så selvom man har stomi og man har en kronisk sygdom, så er ens liv altså langt fra ødelagt - Man kan både tage på badeferie, tage på spa ophold med én man nyder at være sammen med, arbejde fuld tid og tage ud og opleve storbyer med sine veninder ;) Der er jo egentlig ikke noget man ikke kan!

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

  • Hverdag

Synes godt om

Kommentarer

Julie
,
Måske du skulle have redigeret lidt i det nederste billede inden du lagde det op. Din brystkasse er tyndt som et skellet og dine lår ligner noget der virkelig kræver træning og noget mod appelsinhud. Hvorfor udstille sig selv på den måde?