Summertime

 

[caption id="attachment_170" align="aligncenter" width="370"]
Pre-Robert hvor det stadig var bikini der blev brugt[/caption]

Det er langt om længe ved at være dejligt sommervejr hvilket betyder bare ben, bare arme og badetøj - ihvertfald for mig! Lige nu ville det næsten være synd for jer, hvis jeg lagde et billede op af mine vinterblege ben, som endnu ikke har været nok ude i solen - så det bliver et gammelt billede fra før Roberts tid jeg starter med. Dengang jeg brugte bikini og jeg fik sol på maven også.

Det er næsten 3 år siden jeg fik Robert - dvs. det også næsten er 3 år siden jeg sidst har fået sol på maven. Det er helt uhyggeligt hvor bleg min mave egentlig er. Hvis jeg lagde et billede op af den med hvid baggrund, ville man nærmest ikke kunne se forskel på mave og baggrund - så det klarer alle sig vidst fint uden ;)

Jeg er til gengæld blevet rigtig stor fan af badedragter og er indehaver af en del af slagsen efterhånden. Og det fede ved badedragterne er, at man bare lige kan tage en nederdel/shorts/bukser udover, så fungerer de helt fint som overdel til outfittet - der har jeg med en bikini altid lige skulle have en top udover også.
Min nyeste badedragt er denne her nedenfor. Jeg er kæmpe fan af den - og selvom min mave ingen sol får, betyder det jo ikke at min ryg ikke skal have lidt farve. Og tjek lige frynserne - Jeg kommer til at danse rundt med dem hele tiden her henover sommeren... Og så sidder den lige præcis sådan at den dækker Robert ;)

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

Synes godt om

Kommentarer

Cathrine
Cathrine,
Den sorte er virkelig flot. Hvor er den fra?
livetmedcrohns
livetmedcrohns,
Tak, er også selv kæmpe fan af den.. Den er af mærket Despi, købt på brazilianbikinishop.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229