Project "Get in shape"

Sponsoreret indlæg

Så kom vi ind i 2018 og som så mange andre, så er det nu jeg skal i gang igen! Det er der flere grunde til.

Ét er at jeg virkelig er faldet af på den med træning, primært pga. perioder med smerter, perioder uden energi da jeg somme tider har ret svært ved at optage den mad eg spiser. Min energi er derfor virkelig ikke-eksisterende somme tider.

En anden grund til at jeg skal tilbage i bare nogenlunde form er, at jeg onsdag i denne uge skal ud og snakke med kirurgen på Hvidovre Hospital. Her kommer vi forhåbentlig i mål med en løsning på mine smerter og mine fistler. Det vil med høj sikkerhed ende ud i en operation af den ene eller anden slags, og man kommer sig altså bare hurtigere og bedre over en operation, hvis man er i form rent fysisk.

Så nu skal det være nu. Nu hanker jeg op i mig selv og går i gang med et nyt træningsprogram. Jeg har fået et program af Casper Hessellund som jeg glæder mig til at komme i gang med. Jeg frygter det også lidt. Det er længe siden jeg har stået alene med ansvaret for at komme afsted. Enten har jeg trænet med en veninde eller også har det været med en træner - nu skal jeg hive mig selv afsted hver gang.

Casper er udover personlig træner, også massør. Så han kender en masse til kroppen og har strikket et personligt træningsprogram sammen til mig, så jeg får opbygget en bedre form og noget mere muskelmasse. Mit mål er nemlig ikke at tabe mig.

Jeg glæder mig meget til at komme i gang og se hvilken udvikling Caspers program giver min krop - Mon ikke du også får en opdatering hvis du læser med under min 30 dages udfordring som starter her d. 22/1.

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

Synes godt om

Kommentarer