Prioritering af en ikke-eksisterende energi

Det sidste stykke tid har været en hård periode og mit overskud har nærmest været ikke-eksisterende. Jeg har haft en rigtig kort lunte. Jeg har ikke som sådan været negativ, men mit Resting Bitch Face har sjældent været erstattet af et smil.

Grunden til den hårde periode er, at min krop har været i sådan en tilstand, at jeg stort set intet optager af det jeg spiser. Når jeg har de her perioder hvor jeg ikke rigtig optager så meget af det jeg spiser, betyder det at min energi er yderst minimal. Det betyder også, at jeg nærmest konstant er sulten - og jeg er ingen måder overhovedet et overskudsmenneske når jeg er sulten!

Udover min manglende evne til at optage maden, blev jeg også lige ramt af en god omgang forkølelse. Størstedelen af ens immunforsvar bliver dannet i tarmene, og da mine tarme jo enten er blevet fjernet eller er lidt utilregnelige, er det et virkelig svækket immunforsvar jeg render rundt med. Så en lille forkølelse slår mig fuldstændig ud.
Jeg har et arbejde som jeg virkelig syntes er fedt. Når jeg har sådan en periode her hvor min energi er så lav, så bruger jeg alle mine kræfter på arbejdet. Jeg bruger utrolig meget energi på at få min hjerne til at samarbejde med mig, for med manglende energi kommer desværre manglende hukommelse, manglende koncentration og til tider manglende logik - ihvertfald for mig. Jeg kan gå fuldstændig i sort over de mest simple ting - jeg kan virkelig lave nogle "hjerneblødninger" ind i mellem, og jeg skal skrive alt ned for at huske det - så skal jeg bare huske hvor jeg skriver tingene ned.

Jeg har lidt ondt af mine kollegaer - jeg tror godt det kan virke som om jeg virkelig ikke gider at være på kontoret. Det er dog absolut ikke tilfældet.. Jeg syntes altid det er pisse hyggeligt at være på kontoret! Jeg bruger bare min energi på rent fysisk at være der, og derfor er energien der ikke til at bevæge mig særlig meget ud af min egen lille bobbel.

Når jeg har fri fra arbejde, er min energi fuldstændig opbrugt. Jeg burde derfor tage direkte hjem og smide mig på sofaen - hvilket absolut også er hvad jeg har lyst til at gøre. Jeg sidder ofte i bussen på vej hjem og kæmper for at holde mine øjne åbne. Og når jeg kommer hjem, har jeg jo lige en hund der skal luftes og aktiveres lidt efter hun har været alene hjemme hele dagen. Og så er jeg jo ikke klog nok til at holde mine aftener fri for aftaler. Jeg vil så forsvare mig selv lidt her og sige, at de fleste aftaler laver jeg når jeg rent faktisk har energi. At de så bliver på dage hvor jeg ikke har energi, det kan jeg jo ikke forudse. Jeg hader generelt at skulle aflyse aftaler, men at gøre det fordi jeg er træt - det er jeg virkelig ikke meget for!
Nu håber jeg bare på at energien snart kommer tilbage - Jeg syntes det er så dejligt at smile og grine, så det kunne virkelig være rart at have overskuddet til det - også om aftenen..

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

Synes godt om

Kommentarer