Påske forude

Sidste år lige inden påsken, skrev jeg et af mine mest personlige og tårefremkaldende indlæg som du kan læse her.. Indlægget i dag bliver slet ikke ligeså tungt overhovedet.

Der er meget stille her på bloggen for tiden. Det er der generelt i mit liv lige nu. Én af grundene til at jeg startede bloggen var for at bearbejde nogle ting for mig selv. Det var også for at bryde nogle tabuer og for at hjælpe andre i samme situation eller pårørende til andre i samme situation. Jeg blogger dog kun når jeg har overskuddet til det, og overskud har jeg ikke haft meget af de sidste to måneder.

Der er stadig ikke kommet et svar på hvor mine smerter kommer fra. Jeg blev kastet lidt frem og tilbage mellem medicinsk og kirurgisk på Hvidovre Hospital, så til sidst blev jeg og min kæreste enormt frustreret over at blive kastet frem og tilbage og hele tiden få en ny besked hver gang en ny læge kiggede på mig. Så til sidst besluttede vi at ofre de penge det kostede at blive undersøgt på Hamlet. Hamlet besluttede sig for en kikkertundersøgelse i fuld narkose, da den første de forsøgte på Hvidovre var i vågen tilstand og derfor helt umulig for dem at gennemføre.

Kikkertundersøgelsen viste desværre ikke så meget andet end at de måske har fået rettet lidt tarm ud eller omrokeret det hele lidt så den bedre kan arbejde. Med de symptomer og der jeg havde ondt, mente de dog at det mere lød som mavesår. De foreslog derfor en kikkertundersøgelse ned i mavesækken, hvilket de ville indstille mig til at få på Hvidovre, så jeg slap for egenbetalingen. Så nu er jeg igen igen sat i venteposition og afventer en indkaldelse til den undersøgelse. Har nu 3 dage i træk forsøgt at få fat i lægen på Hvidovre hospital for at få besked om hvor længe jeg skal forvente at gå og vente, da de bestemt ikke agerer som om det skal være en “akut” tid. Det er endnu ikke lykkedes mig at få en i tale derude, så det skal nok blive en spændende påske jeg går i møde med smerter, kvalme, opkast og enormt mange frustrationer.

Indtil undersøgelsen og svaret, må jeg se om jeg kan undgå alt for syreholdigt mad og se om det skulle hjælpe lidt på det hele - så må nok hellere sige helt farvel til min kaffe og ikke bare skære ned på den!

Sådan her har størstedelen af mine dage set ud det sidste lange stykke tid, og frygter de næste par uger bliver lige sådan...

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

  • Hverdag

Synes godt om

Kommentarer