Når man ser mere gravid ud end man er


Nu er det ikke fordi jeg overhovedet er gravid, men til tider ser det ud som om jeg faktisk er flere måneder henne. På billedet ovenover står jeg op slapper af i min mave, på en af de oppustede dage. Normalt har jeg egentlig en forholdsvis flad mave, så når man i løbet af dagen får en mave der strutter sådan der, så kan det godt mærkes.

Når jeg bliver så oppustet, får jeg ofte også ret ondt. Det føles som om jeg bogstavelig talt er fyldt til renden. Jeg kan næsten fornemme hvordan det jeg indtager ikke kommer længere ned end til min brystkasse. Det giver både smerter og kvalme.

Jeg har et sted lige under min stomi hvor jeg normalt kan trykke, så kommer der luft ud af stomien. Så sommetider kan jeg faktisk prutte på kommando. Men når jeg er så oppustet, så hjælper det desværre ikke en fløjtende fis at trykke der. Normalt hjælper det også at gå en tur, det får tarmene til at arbejde lidt. Det gjorde det ikke den anden dag. Jeg har jo en hund som tvinger mig til at få gået nogle ture hver dag, hvilket ofte er rigtig skønt, bare ikke lige i den her situation.

Det der hjalp i går, var at ligge ned og trykke de steder hvor maven var hårdest. Så fik jeg ligesom skubbet lidt gang i tarmene og i løbet af natten var oppustetheden næsten væk. Nu er jeg så lige kommet hjem efter en lang dag hvor jeg mødte en del tidligere end normalt pga. et møde. Heldigvis er mit møde her til aften bleve udskudt til næste uge - det hjælper lidt på det. Men min mave er igen ligeså stor som en gravid mave. Og sten hård. 

Jeg har prøvet at undgå diverse madtyper for at finde ud af om det kunne være grunden til min oppustethed, men den kommer uanset hvordan jeg spiser. Tyggegummi - det giver luft i tarmene. Det må jeg prøve om hjælper eller så om jeg så bare blive endnu mere oppustet.

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

Synes godt om

Kommentarer