Mon Carla har været forkælet enebarn?

Jeg har tidligere præsenteret dig for Carla. Efter jeg har fået en kæreste, er der kommet lidt andre boller på suppen end da det bare var hende og mig. Nogle mener ihvertfald at hun har fået lov til lidt for meget.

Hun har tit siddet på skødet af mig mens jeg spiste, hvilket jo så betød at hun meget hurtigt fandt ud af at menneske mad er virkelig lækkert. Især ost. Hun er stor fan af ost. Hun har også altid sovet i sengen med mig. Og hun har altid været med mig på toilettet, både når jeg skulle tisse og i bad. Døren var aldrig lukket ud til badeværelset og hun kunne altid se mig.

Nu er der så kommet en lidt mere streng “far” ind i billedet.

Den første ting der blev lavet om på var det med skødet. Der var ingen hund ved bordet når vi spiste og der var intet menneskemad. En sjælden gang i mellem får hun lov til at få lidt i sin madskål når vi er færdige med at spise. Det er altså nogle gange en hård omgang for både hende og mig. Det er jo synd for hende, at hun bare kan sidde der og kigge på os spise.

Hun får stadig lov til at sove i sengen. Lidt endnu! I den nye lejlighed bliver der adgang forbudt i sengen. DEN bliver hård. Vi har prøvet det en enkelt nat. Hun stod hele natten og peb. Jeg tænkte at hun på et tidspunkt ville blive træt og give op. Det skete ikke. Så hvordan det lige kommer til at gå i den nye lejlighed, det bliver spændende.

Hun er også vant til at være enebarn og få alt min opmærksomhed konstant. Det er ikke altid hun er lige tilfreds med at dele mig og jeg skal ikke tro jeg bare lige kan smutte på toilettet uden hende. Også selvom hun er dybt optaget med at lege med Alex - hun skal med ud og kigge på mig mens jeg tisser.

Hun er verdens sødeste og gladeste hund og hun er en rigtig god hund og forholdvis godt opdraget på de fleste punkter, men det er måske ret tydeligt at se at hun er enebarn og har vænnet sig til at få min opmærksomhed ved det mindste lille piv. Det har jeg også fået strenge ordrer på at ignorere, så nu kan man faktisk tydeligt høre hvornår hun gør det for opmærksomhed og hvornår der rent faktisk er noget galt.

Så hun bliver stadig møg forkælet, men nu får hun også sommetider skæld ud og får ikke altid sin vilje. Og hun er stadig hamrende glad, så mon ikke det egentlig er meget godt at hun er knap så forkælet?

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

  • Hverdag

Synes godt om

Kommentarer