Mit mest læste indlæg

Mit mest læste indlæg er det indlæg omkring mine tanker da jeg var tæt på at give fuldstændig op! Læs eller genlæs det her ..

Det rører mig virkelig dybt, at det lige netop er det indlæg. Det var et indlæg der krævede enormt meget af mig at skrive. Det krævede tårer at skrive indlægget, da jeg var alle mine daværende følelser igennem igen for at sætte dig som læser så godt muligt ind i mine tanker som muligt.

Det krævede en indre styrke at trykke på "udgiv" da det nok også er et af mine mest personlige indlæg. Det var også et indlæg jeg sendte til mine søstre inden jeg tog mig mod til at udgive det, da den nat også ramte både dem og mine forældre rigtig hårdt. Jeg var derfor ikke interesseret i at udgive det, hvis de mente at det kom for tæt på.

Jeg kan sagtens snakke om den nat helt åbent og ærligt, dog kan jeg endnu ikke gøre det uden at få tårer i øjnene. Det sidder stadig enormt dybt i mig, at jeg nogensinde kunne have sådan nogle tanker og jeg er helt enormt taknemmelig for den måde min familie håndterede det hele på. Hvad skulle jeg dog nogensinde gøre uden dem?!
 

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

Synes godt om

Kommentarer

Pernille Kit Larsen,
Tak for du ville dele med os 😚
Seventyone.dk
Lena - Lelife.dk,
Så flot du deler. Der er ingen grund til, at det skal være et t,abu at leve med stomi <3
lelife.dk
Camilla,
Det må have været sådan en forfærdelig omgang at skulle igennem. Så flot at du ville dele det med os (:
cammi.dk
Sanne Stuhr
,
Absolut en helt forfærdelig omgang at skulle igennem. Og en hård tid at bearbejde også.