Kan vi undgå hate?

Jeg har skrevet om det før her - De der dumme kommentarer man får når man smider noget på de sociale medier som ikke alle lige gider at kigge på. Det er helt fair at man ikke syntes jeg eller min stomi er særlig fedt at kigge på, men kan man så ikke bare ignorere det? Kig videre på noget andet, scroll længere ned og forbi mit billede!

Jeg ved godt, at kommentarerne er en eller anden troll som sidder og keder sig og syntes det kunne være mere sjovt at starte en diskussion med én. Og selvom kommentarerne kommer fra forskellige brugere, er det højst sandsynlig den samme der står bag dem. Men helt ærligt, hvem gider sidde og oprette flere forskellige brugere for at sidde og skrive ubehagelig og nedladende kommentarer til folk? Gå dog ud og nyd vejret i stedet.

Ligesom jeg godt er klar over ovenstående, er jeg også godt klar over at jeg burde trykke på PYT knappen og bare ignorere dem. Men jeg an desværre ikke lade være med at lade mig påvirke af dem bare en lille smule. Jeg kan ikke lade være med at lade dem stikke ud blandt så mange andre virkelig søde og dejlige kommentarer. Dem læser jeg bestemt også og tager også til mig, men de her kommentarer står altså bare lidt skarpere i min hukommelse - og DET irriterer mig grænseløst at de skal have lov til at gøre det.

Den værste kommentar jeg dog hidtil har oplevet, var på dette indlæg. Det var et af de hårdeste indlæg jeg overhovedet har skrevet, og så fik jeg smidt sådan en kommentar lige i hovedet efter jeg havde udgivet det.

Her på bloggen er det sjældent der som sådan kommer onde kommentarer. Der er det ikke ligeså let at gemme sig bag en falsk profil, da jeg får både mail og ip-adresse. Instagram derimod. Det er simpelthen det rene paradis for trolls. Min instagram er udsat for det på nærmest hver andet billede jeg smider op.

Jeg bliver desværre nok aldrig fri for diverse ubehagelige kommentarer, men jeg vil fremadrettet forsøge at undgå at de går mig på. Hvis det overhovedet er muligt.

Har sat nogle af kommentarerne ind her nedenfor - De gør det virkelig svært for mig ikke at skrive noget tilbage til dem. Men heldigvis har jeg en masse god opbakning fra andre, så jeg selv slipper for at svare noget jeg fortryder jeg har gjort, men de bakker mig op i stedet. Så tusind tak for det!

Desværre er der mange flere end de ovenstående, men så ville indlægget her virkelig blive langt hvis de alle skulle med. OG jeg tænker at ovenstående viser et ret godt eksempel på hvad kommentarerne går ud på.

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

Synes godt om

Kommentarer