[Indsæt en masse bandeord]

Det her sæt lå på min terrasse til mig da jeg kom hjem fra zoo i går. Det var en lille fin tanke som ramte lige i hjertet på mig.

Jeg skrev i sidste uge det her indlæg omkring lidt problemer med omvendt prolaps. Problemerne er ikke blevet mindre- tværtimod. Hele ugen siden i lørdags, har jeg bøvlet rigtig meget med smerter i maven, omvendte prolapser, dårlig søvn og så lidt flere smerter.

Udover smerterne, så nager det mig selvfølgelig også at jeg føler mig utilstrækkelig overfor lillepigen. Overfor lillepigen, Carlakatten og ikke mindst Alex.

Hele ugen har jeg forsøgt at ignorere smerterne og lade dagene gå som de plejer med mødregruppe, svømning, leg osv. I går tog jeg så chancen med en tur i Zoo og på PanPan og spise. Det var en virkelig hyggelig og skøn dag, men også virkelig en hård dag og det gav bagslag ligeså snart vi kom hjem og jeg kom ned og slappede af. Smerterne var enorme, stomien drillede og natten igennem har min krop været umulig at få ro i.

Så ugen har absolut været hård, men de små ting i hverdagen får stadig smilet frem hos mig.

Og smilet hos lillepigen hjælper også altid på det hele..

Og så lige en lille kommentar til middagen på PanPan - hvem gad ikke godt ligge blødt og dejligt og spise med udsigt til en panda? Og til dem som ikke ligger ned og spiser, så er det stadig virkelig lækker mad og super hyggeligt sted. Og fedt at sidde og kigge på en doven panda mens man spiser.

Det er desuden også på PanPan man kan få sig en “Tiger Lee” - Nr. 2 til DM i hotdog.

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

Synes godt om

Kommentarer