Hvad tænker andre?!

[caption id="attachment_45" align="aligncenter" width="680"]
En afslappende stund på Marbella Fitness Camp[/caption]

Selvom det som tidligere fortalt og demonstreret, er lige til at dække stomien, er det er konstant tanke, om andre mon kan se den, og hvad de tænker hvis de kan.

Som det ses på billedet, foregår mine solferier i badedragt og ikke længere i bikini. Det er faktisk én af de største ændringer der er sket efter jeg har fået stomi. Min mave har aldrig været så bleg som den er nu. Så badeferie og leg i pool, kan en stomi sagtens holde til, også uden det før omtalte neonskilt. Men hvad nu hvis andre alligevel opdager den.. Hvad tænker de så?

En af de ting jeg utallige gange forestiller mig at folk tænker er, at det er lidt ulækkert eller frastødende.

Nu er jeg single, og det hænder, som med så mange andre singler, at jeg dater. Men hvad tænker min date om mig, når jeg fortæller om min stomi? Kan han så overhovedet syntes jeg er tiltrækkende? Kan han se udover stomien og se mig - eller ser han bare én stor stomi? Og hvornår skal oplysningen om at jeg har stomi lige flettes ind i samtalen?

Selvom jeg er meget åben omkring hele emnet "stomi", er det en meget personlig ting - men er det for personligt at fortælle om på den første date? Er det at holde manden "for nar" ikke at fortælle om det på første date? Og selvom han siger det ikke gør noget, hvordan tager han det så når han rent faktisk ser mig nøgen? Gør det så stadig ikke noget?

Jeg ved inderst inde godt, at de fleste mænd ikke er så overfladiske, at de stikker halen mellem benene, bare fordi der sidder en pose på min mave, men hele denne tankestrøm er ikke noget der bare lige kan lukkes ned for - og det giver en kæmpe usikkerhed, som måske er helt uberettiget? Måske er det egentlig mig selv der har det største problem med stomien, og ikke alle andre?

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

Synes godt om

Kommentarer