Fun facts .. Om mig!

I mit sidste fun-facts indlæg - som du kan læse her - lovede jeg jo at de næste fun-facts ville være om mig og Robert. So here it goes..

FUN-FACT #1

Jeg har verdens skæveste fingre og indadvendte knoer (Tykke hænder)

FUN-FACT #2

Jeg hader nåle! Eller ikke som sådan nåle, men at blive stukket i. Jeg er åbenbart helt umulig at stikke i, så blodprøver og drop/IV kræver oftest 3-4 forsøg før det lykkedes. Så det er jo en skøn kombination. Mange sygeplejersker undrer sig over mine tatoveringer, når de ser hvor meget jeg hader nålen de kommer med!

FUN-FACT #3

Robert fik sit navn, da sygeplejeskerne mente, at det lignede en lille rosenknop. Og jeg giver stort set alt navn. F.eks. hedder mit dropstativ på hospitalet Henning, og min støvsuger Mike.

FUN-FACT #4

Jeg syntes stadig det er super flovt når Robert en sjælden gang i mellem siger lyde, men jeg har fundet et sted på min mave jeg kan trykke, så jeg for det meste kan fremtvinge lidt luft og dermed lidt lyde - så lidt kan jeg stadig "prutte" hvis jeg får lyst, bare uden lugt.

FUN-FACT #5

Jeg græder nærmest altid! Uanset om det er glæde, latter, vrede, frustration, overraskelse eller hvad det nu end må være, så græder jeg! Stort set hver gang jeg snakker med en læge eller sygeplejerske, ender det med tårer - jeg kan simpelthen ikke give en grund til det. Det sker bare altid!

Til gengæld hvis jeg slår mig, så græder jeg ikke - det kommer mest til udtryk ved bandeord..

FUN-FACT #6

Nu vi er ved bandeord - jeg er elendig til at bande! Jeg kan virkelig ikke finde ud af det. Så når jeg slår mig er det faktisk mest "Av for sagomel" der bliver brugt. Og sagomel er jo ikke et rigtigt bandeord! Ellers stopper jeg sætningen ved "av for"

FUN-FACT #7

Robert kan få en prop i sig hvis der er tidspunkter hvor en pose på maven er virkelig generende. Så kan der stikkes en lille prop ind i Robert, så der kun kan sive luft ud. Stadig uden hverken lugt eller lyd! Så har man pludselig kun et plaster på maven. Det kan være det kan hjælpe lidt på angsten for at vise maven frem, f.eks. under sex!

FUN-FACT #8

Jeg kan ikke lide chokolade! Kun Kinder chokolade. Og hvid chokolade. Jeg elsker hvid chokolade. Faktisk så meget, at min jubel over at finde en Snickers med hvid chokolade i Budapest, nærmest ingen ende ville tage.

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

Synes godt om

Kommentarer