Forbandede SoMe

Der kommer lige endnu et mommy-blogger indlæg som er knap så crohn relateret. Jeps, bloggen her har måske ændret sig lidt fra at være sygdomsrelateret til at være personlig og mine tanker om alt muligt andet end sygdom også. Der er jo nemlig også andet i mit liv end sygdommen - selvom den til tider fylder meget. Men det gør min mor titel også. Jeg forsøger at komme lidt ud af min baby bobbel, men det er ikke altid så let.

Måske jeg er mere hønemor end så mange andre mødre, det ved jeg faktisk ikke om jeg er. Men jeg syntes det er møg hamrende hårdt det her mor-noget. Jeg syntes det er hårdt at en anden bestemmer alt for mig. Hvornår jeg skal sove, hvornår jeg skal spise, hvornår jeg skal tisse, i bad osv. Jeg vidste godt det ville blive hårdt og fordi jeg syntes det er hårdt er det ikke ensbetydende med at jeg ikke elsker at være mor. For det gør jeg. Jeg elsker at være mor til min lille pige 💕

Men her kommer det dumme så ind i billedet. Jeg kigger ofte på Instagram. Det er jeg nok ikke den eneste der gør. Og på instagram ser andre nybagte mødre bare så overskudsagtige ud. Hvordan gør de? Jeg tror ikke engang jeg ville kunne se så overskudsagtig ud, selv ikke hvis det blev opstillet. Og jeg ved godt at det er fuldstændig hul i hovedet at sammenligne sig selv med andre på de sociale medier, men come on, hvem gør ikke det bare engang imellem?


Mine poser under øjnene er så store at nærmest intet filter eller photoshop ville kunne fjerne dem. Trætheden stråler ud af mig. Hvordan får andre mødre fjernet den træthed fra deres billeder? Min baby kan simpelthen ikke være den eneste der kører med powernaps dagen lang? Jeg kan ikke være den eneste der simpelthen ikke magter at skulle redigere et billede for at se overskudsagtig ud, hvis ikke jeg er det. Og jeg ved godt man naturligvis blot vælger at smide de gode øjeblikke på sine sociale medier, men er det ikke at snyde lidt? Det viser jo ihvertfald ikke et ærligt billede af hvordan det er - det ville det ihvertfald ikke gøre for mit vedkommende.

I sidste uge græd jeg mens jeg gik rundt og vuggede min datter for at hun skulle falde til ro. I går gjorde jeg det samme. Jeg græd af udmattelse. Jeg græd af dårlig samvittighed over at føle mig som en elendig mor fordi jeg mest af alt havde brug for at hun var et andet sted end i mine arme. Jeg græd af afmagt over ikke at kunne gøre noget for min datter, udover at gå rundt og vugge hende.

Det ser man sjældent på de sociale medier. Men den side af mor titlen er der altså også. Ihvertfald for mit vedkommende. Og det er de tidspunkter jeg falder i og sammenligner mig selv med hvad jeg ser på Instagram. De tidspunkter burde der være en der slog mig i hovedet og sagde stop!

Så ved godt det er min egen skyld at jeg er lidt sur på Instagram. Jeg sammenligner mine dårlige tidspunkter med andres “perfekte” tidspunkter. Og det er dumt. Og det ved jeg. Men tro mig, jeg gør det igen næste gang jeg føler mig fortabt i mor livet.

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

Synes godt om

Kommentarer

Tina Petersen
,
Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via +2347013499818