Fødselsdags uge + en lille afsløring!

Jeg havde fødselsdag i går. Jeg mener at alle har ret til en fødselsdagsuge, og min uge startede i lørdags i London.
Jeg havde den skønneste tur til London for at besøge min veninde Louise sammen med en anden veninde Natasja. Weekenden stod på en masse tøsehygge og starten på min fødselsdags uge. Dvs. weekenden stod på en masse virkelig lækker mad og prosecco, primært. Natasja og jeg havde været helt elendige til at pakke vores kufferter. Vi var overbeviste om at vejret ville være lidt som i Danmark. Så at vi havde omkring 25 grader-ish kom lidt bag på os og passede ikke helt til det tøj vi havde med. Men det var lækkert!
I løbet af dagen holdte jeg lidt igen med alkohol, da jeg pga. den medicin jeg har fået det sidste stykke tid, ikke kan klare særlig meget alkohol. Det fortalte min krop mig på en meget hård måde til SMUKFEST i Skanderborg. Det blev ikke til mange timer i skoven for mit vedkommende.

Så for ikke at ødelægge min weekend, drak jeg primært danskvand i løbet af dagen så jeg havde plads til den free-flowing- prosecco vi skulle have til aftensmaden. Også så der lige var plads til en enkelt cocktail eller to efter maden hvor vi smuttede på en rooftop bar med den smukkeste udsigt ud over London, London Eye og en oplyst St. Pauls kirke.

Søndagen gik med tømmermænd, brunch og hjemtur. Vi endte i lidt kaos og måtte blive lukket ind foran hele køen i security og løbe gennem lufthavnen, men vi nåede heldigvis vores fly :)
 

I går skulle min fødselsdag så fejres - og ikke fødselsdags ugen. Den startede med en donut- kage- dame som jeg havde ønsket mig at få og en kæmpe buket blomster fra mit arbejde. Donut - kage - damen var lavet til at ligne mig. Blond hår, blå øjne, røde læber og tykke kinder. Den var simpelthen fantastisk kreativt lavet! Og en sød chef der nærmest går gennem ild og vand for at skaffe den donut-kage-dame som jeg havde ønsket mig.
Efter arbejde stod den på den dejligste aften. Jeg var nemlig på Pluto med min kæreste. Her kom min afsløring så. Min kæreste. Sådan én kan man også have selvom man har stomi ;)

Det var også ham jeg var i Skodsborg med i sidste weekend - hvilket også var en helt igennem fantastisk weekend med masser af afslapning, massage, lækker mad og en masse forkælelse hele vejen igennem. Bl.a. morgenkaffe og morgenmad på sengen. Jeg klager bestemt ikke!

Så status på min fødselsdagsuge indtil videre - En fantastisk dejlig uge hele vejen igennem! Og se lige den her smukke kjole fra Aftertherobes som er med blonder på det øverste stykke, men ligepræcis dækker Robert. Det bliver jo ikke mere perfekt.
 

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

  • Hverdag

Synes godt om

Kommentarer