Er der mon hul i min Barbie Butt?

På trods af at vores lille fis er dronning af powernaps, er hun virkelig god til at være med på tur. Og det er ret heldigt. Når man sådan har en kronisk sygdom, så skal man sommetider til tjek på hospitalet. Selvom vi er flyttet til Kokkedal, er det fortsat Hvidovre hospital jeg bliver fulgt på, da de kender mig og mit forløb og da de simpelthen bare er møg hamrende dygtige til tarme og alt hvad det indebærer.

Her den anden dag, skulle jeg så til tjek. Jeg har nogle fistler som er noget så betændte. Det gør ikke som sådan ondt, men det er voldsomt generende. Fistler er kroppens egen måde at tømme f.eks. betændelse ud. Kroppen danner en lille gang som finder en udgang, så kroppen kan komme af med hvad den nu engang skal af med. I mit tilfælde, er disse fistler dannet med udgang gennem mit underliv, hvilket er noget så møg hamrende irriterende. Jeg har tidligere været til undersøgelse for om jeg kunne få en stamcelle operation. Her tager de stamceller fra mit eget fedt, via en mindre fedtsugning på maven. De stamceller bliver sat op i fistlerne, og skal så på en eller anden måde lukke fistlen helt af sig selv. Mine fistler løb bare på en måde, som de endnu kun havde prøvet 5 gange - og ingen af de 5 gange er det lykkedes. Så der skal forskes lidt mere i det, før de tilbyder den operation til mig.

Grunden til at jeg nu skal have dem undersøgt igen, på trods af at de egentlig tidlgere har sagt, at der ikke er noget at gøre ved dem, er at det nu føles som om der er en fistel der går ud via min barbie butt. Min barbie butt fik jeg lavet i februar '15. Her fjernede de min endetarm og lukkemuskel, og syede mig fuldstændig til, som er det der ligger bag betegnelsen Barbie Butt. Så at der nu løber betændelse ud og jeg kan slå kunstige prutter ved at suge luft ind og ud gennem min barbie butt, det er lidt problematisk.

Så nu må jeg hele møllen igennem igen med scanning og diverse lægesamtaler med både medicinske og kirurgiske læger. De snakker allerede om en undersøgelse i fuld narkose også. Så det skal nok blive en spændende omgang med baby på armen. Men mon ikke min altid hjælpsomme kæreste eller familie kan give en hånd med? 😉

Indtil da bruger baby og jeg ret lang tid i sengen sammen, men det er nu også ret hyggeligt.

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

Synes godt om

Kommentarer