En knap så sexet uniform

Det er jo en meget kendt ting, at uniformer et sexet. Nogle par bruger uniformer i soveværelset til lige af pifte sexlivet lidt op. Herhjemme ifører jeg mig ofte min mor-uniform. Det har dog ikke meget med vores sexliv at gøre.

Min mor-uniform består af et par virkelig behagelig og ikke særlig pæne shorts. De ligner mest af alt et par gamle herre-boxershorts. Derudover en amme-bh. Det ville vidst også være synd at kalde dem super sexet. Men praktiske er de.

Min mor-uniform iklæder jeg mig af flere grunde...

1 - Det er møg praktisk når baby O skal have mad. Og det skal hun ofte. Så ofte at mine bryster ikke altid kan følge med. Det har jeg tidligere delt mine tanker omkring lige her

2 - Det er virkelig bare behageligt, især her hvor det er så varmt, at være tæt på nøgen. Der er ikke noget tøj der strammer og klistrer. Det er ikke altid lige behageligt at sidde med stramt tøj på eller faktisk bare tøj generelt, når man ammer. Baby er simpelthen så varm at sidde med, så hvis man samtidig har varmt og stramt tøj på - puha man sveder!

3 - Robert! Robert hænger frit. Det er altså bare det rareste. Ikke at det er ubehagelig at have tøj på, men når posen hænger frit, er der ikke noget der niver fordi der lige er en fold der bliver presset forkert på. Lukningen på posen kan også sidde, så hjørnet af velcroen (som den bliver lukket med) sidder og skærer ind i lysken. Det er altså knap så rart når den gør det. Udover hvordan posen sidder, så er der også det med når der kommer noget i posen. Hvis posen hænger frit, så har outputtet lettere ved at komme ud da det ikke presset ind mod maven igen. Sommetider kan især luften der kommer ud, godt give en lidt boblende fornemmelse på maven. Det gør det ikke når posen hænger frit. Dog kan den også være ret tung når den bliver godt fyldt - og i de tilfælde er det faktisk rart at have tøj på, så tøjet kan hjælpe med at holde lidt på posen og den ikke bare hænger i plasteret.

Så lige nu, der må kæresten altså finde sig i at mor-uniformen kommer på hver morgen uden planer og hver gang vi kommer hjem fra det vi nu engang har været ude til, eller når vores gæster tager hjem. 😉

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

Synes godt om

Kommentarer