En hverdag uden smerter

For 3 år siden så min hverdag sådan her ud. Jeg havde meget sjældent dage hvor jeg ikke havde smerter på et tidspunkt i løbet af dagen. Ofte var det om aftenen når jeg kom hjem fra arbejde. Så slap jeg facaden og slappede af, og så kom smerterne. Smerterne kom enten fra Robert (min stomi, til nye læsere 😉) eller de kom fra min Barbie Butt. Efter operationen hvor de fjernede min endetarm, altså lavede min Barbie Butt, var der nogle nervebaner som ikke helede ordentligt. Jeg kæmpede derfor i rigtig lang tid med nervesmerter. Og jeg anede ikke det var nervesmerter, så anede ikke hvordan jeg skulle forklare dem til lægerne og de vidste derfor ikke hvad de skulle gøre ved dem.

Til sidst kom jeg i forløb hos den bedste smertelæge jeg nogensinde har mødt - og egentlig nok også den eneste. Men uanset hvad, han er en fantastisk og virkelig sød smertelæge. Palle Flink (det hedder han rent faktisk) eller smerte Palle som han også kaldes. Han satte mig i forskellige behandlingsforløb med forskellige former for smertestillende, indtil han fandt frem til at nervemedicin virkede og det derfor måtte være nervesmerter. Herefter kunne han dosere den korrekte mængde til mig.

Jeg tager ikke længere nervemedicin, men smerte Palle ringer fortsat til mig ind i mellem for at høre hvordan det går og om jeg har brug for noget fra ham. Da han fandt ud af at jeg var gravid, ringede han sågar for at høre om jeg var nervøs for smerterne efter kejsersnittet for så skulle han nok stå til rådighed for at finde den rette smertestillende til mig.

I dag er jeg medicinfri. Jeg er også smertefri. Sådan nogenlunde i hvert fald. Jeg har stadig lidt problemer med min Barbie Butt, men det er ikke noget smerte Palle kan gøre noget ved - det lader jeg kirurgerne om i denne omgang.

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

  • Hverdag

Synes godt om

Kommentarer

Venterpaavinblog,
Hurra for Palle - man kan blive så taknemmelig, når man ser tilbage på svære tider (:
www.venterpaavin.dk
livetmedcrohns
livetmedcrohns,
Præcis .. Nervemedicin er ikke sjovt, men puha jeg ved ikke hvad jeg skulle have gjort uden Palle 😊
nouw.com/livetmedcrohns