Flytteproblemer...

Om en måned, eller faktisk.. Allerede om en måned, længere er der ikke til det, så flytter kæresten og jeg sammen i den lækreste lejlighed. Det håber vi ihvertfald. De skal lige have den helt bygget færdigt, så vi har faktisk ikke været inde i den endnu, så om den er lækker er kun noget vi regner med, udfra de billeder vi har set og de gange vi har sneget os ind på byggepladsen for at kigge ind af vinduerne - Som forøvrigt er dejlig store!

Vi går jo selvfølgelig med en masse tanker om hvordan vi skal indrette os, og indtil videre er det eneste vi egentlig er uenige om, sofaen. Vi har bare slet ikke samme smag i sofaer. Så indtil videre tager vi hans læder sofa med, indtil vi finder en anden vi kan blive enige om. Jeg er virkelig ikke fan af læder sofaer! Min sofa er desværre lige lille nok, da vi helst gerne vil have en 3 pers. Måske du lige har en sofa i tanker, som kunne være fin til os?

Og nu til næste og nok det største dillema. Hvis vi skal indrette os på den måde vi rigtig gerne vil, rent garderobe mæssigt, så står jeg overfor en gevaldig oprydning både i tøj og sko. Altså hvis der vel og mærke skal være plads til hans tøj også. Jeg vil nok sagtens kunne finde noget tøj som jeg aldrig går i, men det er måske bare fordi jeg har glemt jeg har det? Når jeg kigger det hele igennem er jeg ret sikker på at jeg forelsker mig lidt i det igen. Og det samme med mine sko. Jeg må jo nok indrømme, at jeg har en del par stilletter som enten aldrig er brugt, eller kun brugt en enkelt gang. Men det kunne jo være man fik brug for dem - for de er jo virkelig fine altså. Og jeg fortsætter jo bare med at gøre som jeg gør nu. Jeg har en IKEA pose med sommersko stående i kælderen, og om et par måneder bliver den skiftet ud med vinterskoene. Så har jeg da i det mindste den del mindre at tænke på. Men stilletter er jo helårs sko, ikke?

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

  • Hverdag

Synes godt om

Kommentarer