Sommerferieplaner

Måske er det bare fordi det er virkelig koldt og blæsende for tiden, men jeg går rigtig meget og tænker sommerferie planer. Også fordi det har været enormt meget vinter, men uden at være rigtig vinter med sne - jeg elsker sne, så hvis der bare var kommet en masse af det, havde vinteren ikke været ligeså slem for mig.

Jeg har af en eller anden grund forelsket mig i de Fransk-Vestindiske øer. Eller Bali er jeg også blevet påduttet skulle være virkelig skønt. Men nu har vi jo en lige en flytning der skal klare og nye møbler til den nye lejlighed osv., så mon ikke den helt store luksusferie må udskydes til næste år.

I år tænker vi derfor helt standard charterferie til Mallorca, Italien, Frankrig eller noget i den stil. Dog har vi også kigget på både Portugal og Kroatien - det ser jo også virkelig lækkert ud altså. Jeg kan slet ikke bestemme mig, men noget der går igen i mit hoved hver gang vi kigger på nogle steder, det er maden. Hvordan er maden i det land vi kigger på. Og så må jeg jo nok indrømme, at Tapas og Sangria altid vil være min favorit. Så mon ikke jeg skal overtale manden til at det bliver Spanien/Mallorca vi bevæger os henimod?

Én ting er ihvertfald sikkert - Vi skal et sted hen der er varmt, pool på hotellet, gerne også strand og gerne mulighed for at lave andet end bare ligge ved pool eller strand. Er det for mange krav?

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

  • Hverdag

Synes godt om

Kommentarer

Aaron
,
My sister just got back from here, it was like for their anniversary, the pool looks awesome too https://www.youtube.com/watch?v=r6XxyFK0tVo