Det gik lige så godt

En meget kort opdatering af min søndag og mandag. Den har stået på hospitalet siden søndag aften, efter en dag i smerter. Lige nu har jeg lige 10 min hvor jeg ikke enten kaster op eller sover, så en lille opdatering kan jeg lige overskue.

Når jeg har det så dårligt som jeg har det nu, kan jeg dårlig nok koncentrere mig om at skrive beskeder, så mine svar til folk de her dage er ofte bare “❤️”, så ved de at jeg har læst beskeden og vender tilbage når jeg har overskuddet til det.

Mit primære overskud bliver naturligvis brugt til at holde min familie opdateret på hvad der sker, men det der skete i går, søndag, var at min stomi trak sig helt tilbage ind i maven. Så hvor den normalt stikker nogle cm ud af maven, var den nu på niveau med min mave. Det betød også stop i den, så der ikke kom andet end luft ud. Det er der stort set fortsat ikke gjort, men den er dog kommet ud på plads igen.

Nu vil jeg bruge resten af mit overskud på at nyde at min kæreste er ved min side og troligt trøster mig og lader mig klemme hans hånd.

Tak fordi du læser med

Husk du også kan følge mig på instagram eller på facebook

Synes godt om

Kommentarer